Tags : Dreret e veriut

“Cikloni” i drerëve të veriut! Pamje spektakolare të kapura me

Një video me dron e bërë në zonën arktike, ka kapur momente spektakolare të një tufe me drerë veriu (Renë). Tufa e madhe me drerë krijon një ‘ciklon’ në lëvizje, ndërsa në mes të rrethit ndodhen këlyshët dhe drerët femër. Pamjet spektakolare janë kapur nga një fotograf rus në Murmansk. Fotot e kapura nga Lev […]lexo më shumë...