Tags : Dustin Vitale

Është mësues, por shet sanduiçë… i ka bërë një premtim

Kur nëna e Dustin Vitale u diagnostifikua me kancer, këtij të riu bota i ra mbi kokë. Është ai që i gatuan çdo ditë ushqimin të ëmës, shkon në punë si mësues në një gjimnaz në Filadelfia (SHBA) dhe tenton ta lumturojë nënën mesa të mundet. Para 6 javësh, ai vendos të organizojë një udhëtim […]lexo më shumë...