Tags : Edlira Shametaj

“Burri vdiq në aksident, amanet la fëmijët… ne flemë në

Ajo që dikur ishte tualet i banesës, sot është vendi më i mirë ku një nënë e dy fëmijët e saj mund të flenë natën. Dy kolltukë të vjetër janë ngjeshur bashkë, për të krijuar një vend të vogël për të fjetur, ndërsa shtëpia është tërësisht e rrënuar dhe me gropa. Këtu jeton familja Shametaj. […]lexo më shumë...