Tags : Elifi

Shqiptarët bëhen bashkë për 2 vjeçaren me tumor, Elvis Naçi

Elifi vetëm dy vjeç vuan nga tumori cerebral. E mitura është duke marrë trajtim të specializuar pranë spitalit pediatrik në QSUT, por shpëtimi i saj sipas mjekësve duhet urgjentisht të kryhet jashtë vendit. Vajza ka kryer dy ndërhyrje në vend por shpresat e mëdha janë vetëm në Turqi. Familja Hasanaga jeton në Tiranë. Mjekët i […]lexo më shumë...

Rrëfimi i nënës: Vajza 2 vjeçe ka tumor në kokë!

“Ka tumor cerebral në kokë…unë erdha në spital me idenë mos ishte ndonjë virozë.” Këto janë fjalët e një nëne që përballet me një sprovë të jashtëzakonshme. Vajza e Dallëndyshes ende nuk i ka mbushur dy vjeç dhe pavarësisht se ka kryer operime në kokë, mjekët nuk kanë arritur t’i heqin plotësisht tumorin. Elifi prej […]lexo më shumë...