Tags : Eljona

Babai me vajzën speciale bëhen një shembull inspirimi për të

Kërcimi i fal lumturi dhe lumturia e saj qesh fytyrat e të tjerëve. Kjo është Eljona. Ajo është e prekur nga çrregullime të spektrit autik. Për familjen e saj është e pazëvendësueshme. I ati i Eljonës është një shembull për t’u ndjekur. Çlirimi i qëndron në çdo moment në krah të bijës e përpiqet që […]lexo më shumë...