Tags : elvira

I lanë në derë një foshnje 3 ditëshe! Historia e

10 vite më parë një vajzë 19 vjeçare do t’I linte foshnjen vetëm tre ditëshe në shtëpi. Pavarësisht vështirësive ekonomike, familja e mbajti dhe rriti fëmijën. Elvira, një shqiptare e komunitetit rom ka treguar historine e kësaj foshnje.  “Vajza 19 vjeçare trokiti në derë, kërkoi të kalonte natën te ne, ma tha më ka zënë […]lexo më shumë...