Tags : Enea Gjoka

Historia e shqiptarit që mbledh donacione në SHBA për të

U nisën drejt Afrikës me rreth 2 mijë dollarë që kishin mbledhur përmes fondeve, me qëllim që të bënin të lumtur sa jetimë të mundeshin. Gjatë udhëtimit Enea Gjoka, shqiptar që jeton prej vitesh në SHBA, vendosi t’i propozojë për martesë të fejuarës, Jessica-s (Xhesika). Qënduan në Afrikë për disa kohë dhe bënë punë vullnetare. […]lexo më shumë...