Tags : Enxhi

“Babi vdiq në duart e mia! Kam frikë se Covid

Në një cep të kësaj shtëpie thuajse 200 vjeçare, gjen një 14 vjeçare që ka provuar një fatkeqësi të rëndë. Enxhi, ka përshkruar një rrugë të errët dhe memorja e atyre momenteve është ende e gjallë. Babai i 14 vjeçares vdiq në duart e saj, një vulë që e mitura e mban në gjoks prej […]lexo më shumë...