Tags : Erjola

“Të lutem ma kij kujdes, të lutem” Momentet kur Erjola

Vetë ajo ka ndihmuar dhjetëra persona të sëmurë në spital, por të bijën nuk e ndihmon dot. Erjola, infermiere, s’mund ta shpëtojë të bijën 2 muajshe nga problemi që Esra ka. Vajza ka ujë në kokë dhe i duhet një valvul që kushton 10 mijë euro. “Shqiptarët për shqiptarët” e përcolli këtë rast dhe brenda […]lexo më shumë...

Nga gërmadha në shtëpinë e re në Krrabë, si ndryshoi

Historia e saj e trishtë preku shumë zemra kur u trajtua si personazh në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” Erjola 8, dhë vëllai i saj janë dy fëmijë mjaft të zgjuar, që jetojnë në kushte të tejskajshme të mjerimit. “Jetoj me babin, me vëllain, dhe me nusen e xhaxhait të babi, mami jeton në Kosovë, na […]lexo më shumë...