Tags : Ermira Sala

Lutja e shqiptarit me aftësi të kufizuara i nxorri nga

Në një çadër të vjetër, 4 fëmijë të vegjël dhe dy prindër me fatin e keq. Dhimbje e vuajtje për Ermirën e Ardianin, të dy në gjendje aspak të mirë shëndetësore dhe pa një punë të përhershme. “Më vjen shumë keq për mamin, për babin, për motrën dhe vëllain. Jetojmë në kushte shumë të vështira. […]lexo më shumë...

Apeli prekës i shqiptarit me aftësi të kufizuara nxjerr nga

4 fëmijët jetojnë brenda me nënën Ermirën dhe babain Ardianin. Të dy prindërit janë të sëmurë, Ardiani me epilepsi, ndërsa Ermira pas lindjes së djalit të vogël pësoi goditje në kokë e në zemër. Gjendja e tyre shëndetësore i ka lënë pa një punë të përhershme, ndërsa kushtet ku ata jetojnë janë ekstreme. Kjo është […]lexo më shumë...