Tags : Esra

“Të lutem ma kij kujdes, të lutem” Momentet kur Erjola

Vetë ajo ka ndihmuar dhjetëra persona të sëmurë në spital, por të bijën nuk e ndihmon dot. Erjola, infermiere, s’mund ta shpëtojë të bijën 2 muajshe nga problemi që Esra ka. Vajza ka ujë në kokë dhe i duhet një valvul që kushton 10 mijë euro. “Shqiptarët për shqiptarët” e përcolli këtë rast dhe brenda […]lexo më shumë...

Lutja e një nëne: Vajza 2 muajshe ka ujë në

“Motra është e vogël, vjell, pastaj mami rrëzohet. Motra duhet të shërohet tek spitali, mami e ka çuar po e sjell prapë në shtëpi. Motra është shumë e sëmurë”. Ky është rrëfimi naiv dhe perceptimi i dramës së vëllait që po e sheh me sy çdo ditë dhimbjen që ka sjellë në shtëpi sëmundja e […]lexo më shumë...