Tags : Eugersa

“Shes çdo organ të trupit për të” Thirrja përlotëse e

Familja e Eugersës banon në Mamurras. Sëmundja e rëndë e vajzës i ka dërrmuar shpirtërisht. Vajza ndodhet në një spital në Itali dhe pret t’i mblidhet shuma e parave prej 80 mijë eurosh. Duke lotuar e ëma e 18-vjeçares, Gjelina Bregu thotë se ndonjëherë i duket sikur dëgjon zërin e saj në shtëpi, sikur e […]lexo më shumë...