Tags : Fabio

Rrezikonte jetën prej ujit në kokë, shqiptarët i falin jetë

Të premten e kaluar gjatë emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” në News24 u dha rasti i familjes Zijai, në Gjirokaster të cilët kishin djalin e tyre të vogël Fabion me hidrocefali. Mjekët u kanë thënë prindërve të Fabios se djali duhet të operohet urgjentisht. Por familja e tij është në gjendje të vështirë ekonomike, Ermali kryefamiljari […]lexo më shumë...

Drama e nënës shqiptare: S’fle natën, kam frikë mos më

Stafi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi në qytetin e Gjirokastrës. Në çdo shtëpi që gazetarët shkojnë gjejnë halle të ngjashme me njëri-tjetrin. Ajo që është emërues i përbashkët është gjithkund njësoj është skamja. Në kushte ekstreme varfërie kemi gjetur në lagjen “11 Nëntori” të Gjirokastrës një familje në me një hall të madh. Fabio […]lexo më shumë...

Pa baba dhe i vetëm me të ëmën në një

Në Ballsh në një dhomë konvikti jeton një grua me djalin e saj 10 vjeçar Fabion. Babai i Fabios ka ndërruar jete para 5 vitesh gjatë një aksidenti me motor duke e lënë atë jetimë. Fabio me të emën banojnë në një dhomë të vogël konvikti me lagështirë e me pak mobilje ku të merret […]lexo më shumë...