Tags : Familja Ademi

“Të ndarë në troje, në zemër një”. Historia e familjes

“Shqiptarët për shqiptarët” kanë një moto “të ndarë në troje, në zemër një!”Ky është misioni ynë, kudo që frymon frymë shqiptari ne jemi aty për ta ndihmuar kush është në vështirësi.Sezonin e kaluar bëmë të lumtur shumë familje shqiptarë në Maqedoni dhe Kosovë. Kemi udhëtuar përsëri drejt Kosovës, kësaj rradhe në Podojeve në fshatin Dobratin […]lexo më shumë...