Tags : Familja Buzi

Nëna do të mbytet në lumë, i shoqi tenton të

Sprova të mëdha ka kaluar kjo familje shqiptare nga fshati Kallm i Fierit. Skamja i ka çuar deri atje sa të mendojnë për t’i dhënë fund jetës dhe jo vetëm një herë. Prej 17 vitesh jetojnë në një kasolle, flenë në një krevat vet i katërt së bashku me dy fëmijët dhe për mbulesë kanë […]lexo më shumë...