Tags : Familja Cela

Shqiptarët me zemër të madhe. Elvisi: Kemi siguruar qëndrimin në

Herën e fundit që ishte për vizitë në familjen Çela, Elvis Naçi i premtoi kryefamiljarit se shqiptarët do u qëndronin pranë. Familja pasi mori përgjigjen pozitive të analizave kishte prerë me urgjencë biletat për të udhëtuar drejt Ankarasë me autobus. Ky do ishte një udhëtim rraskapitës dhe tëper i rrezikshëm për shëndetin e brishtë të […]lexo më shumë...