Tags : familja cerri

“Përpara se ta çanin me bisturi, më tha t’mos kem

“Të lutem mos qaj se bëhem keq dhe unë” Këto ishin fjalët e një 17 vjeçari shqiptar i cili para se të hynte në sallën e operimit për të shtatën herë, iu drejtua të vëllait, personit që la gjithçka për t’ju bërë krah atij dhe familjes së varfër. Kjo është një copëz e historisë dramatike […]lexo më shumë...