Tags : familja coniku

Elvisi dhe Fatma takojnë jetimët në Pogradec: Ja surpriza që

Në emisionin e shqiptarve u prezantua historia e dhimbshme e katër fëmijëve jetimë me të ëmën shurdh memece me probleme të rënda në shikim. Familja kishte humbur kryefamiljarin një vit më parë nga një tumor në tru. Familja Coniku jeton në fshatin Çeravë të Pogradecit. Lotët e vajzave dhe nënës nuk pushojnë. Fatkeqësia e tyre […]lexo më shumë...