Tags : familja Cuko

“Më erdhi zorr, ika nga dhoma e qava” Shqiptarët shpëtojnë

Shpirtra të thyer që shpëtimin e gjenin tek koshi i plehrave. Një histori e dhimbshme ajo e familjes shqiptare Çuko. 5 fëmijë ushqeheshin me bukë të thatë, ndërsa dy binjaket e vogla ishin rritur me ujë dhe sheqer. Një rrëfim me të vërtetë i rëndë ai i babait të këtyre fëmijëve, Gentianit, që thoshte se […]lexo më shumë...

“Vëllai i vdekur më kërkoi në ëndërr të mbaja fëmijën”

Familja Çuko jeton në një banesë me qira në një fshat të Fierit dhe përbëhet nga 7 persona. Dy prej katër fëmijëve të Erjonës dhe Gentianit janë ende vogëlushë, por dalin në rrugë dhe mbledhin kanaçe e bidona. Plastika dhe copat e aluminit që gjejnë janë jetësore, ashtu si dhe edhe djersa e babait të […]lexo më shumë...

Drama e familjes Çuko, një histori që të mbyll gojën

Familja Çuko jeton në një banesë me qira në një fshat të Fierit dhe përbëhet nga 7 persona. Dy prej katër fëmijëve të Erjonës dhe Gentianit janë ende vogëlushë, por dalin në rrugë dhe mbledhin kanaçe e bidona. Plastika dhe copat e aluminit që gjejnë janë jetësore, ashtu si dhe edhe djersa e babait të […]lexo më shumë...