Tags : familja Jahja

“18 vjet veçse lot, duke lyp një thes miell” Kush

Këtu jemi në fshatin Gjonaj të Prizrenit. Në këtë ngrehinë, jeton familja Jahja. 4 pjesëtare janë në familje dhe jetojnë në kushte të rënda. Në banesën, e cila nuk është as e tyrja, nuk ka thuajse asgjë. Shpresa i thotë emisionit ‘Shqiptarët për Shqiptarët’ se prej 18 vitesh nuk ka parë një ditë të bardhë, […]lexo më shumë...