Tags : Familja Keta

Kullën e vjetër e shkatërroi tërmeti, familja në Sopot në

Në fshatin Sopot të Bulqizës banon familja Keta. Historia e tyre ishte në foks të emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” këtë të premte. Kryefamiljari Bashkimi është 61 vjeç, ai banon në këtë fshat me gruan Dritën dhe Ernestin 14 vjeç. Banesa e tyre është kjo kullë e vjetër e cila është bërë e pabanueshme prej dy […]lexo më shumë...