Tags : Familja Kishta

“Dua ta vras veten, por s’mund të lë 4 fëmijët

E mbushin jetën më zbrazëtirë, kanë menduar dhe vetëvrasjen por nuk e bëjnë dot… s’mund të lënë jetimë 4 fëmijët e tyre. Kjo është historia e familjes Kishta nga Gramshi, e cila jeton në kushte skamje në një dhomë të vetme 6 metra katrorë. Janë 6 persona dhe të gjithë në darkë flenë në tokë, […]lexo më shumë...