Tags : familja mehmeti

Shtëpi e re për familjen nga Kosova, Elvisi tregon historinë

“Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi në Zagreb të Kroacisë. Shkuam pas kërkesës së shqiptarëve që jetojnë dhe punojnë në Zagreb por edhe për të takuar miqtë tanë që kemi takuar gjatë emisionit. Nën moderimin e Elvis Naçit çuam tek ta një copëz Shqipërie. “Shqiptaret për Shqiptarët”, po zhvillojnë këtë të premte me bashkëkombasit puntatën e radhës […]lexo më shumë...