Tags : familja mera

Lënë kasollen në Urxallë, familja Mera futet në shtëpinë e

“Shqiptarët për shqiptarët” udhëtuan në fshatin Urxallë me një mision të madh: të kthenin lumturinë në familjen Mera. Kështu bënë,ishte Elvis Naçi i cili me ndihmën e shqiptarëve me zemër të madhe grumbulloi paratë për ti blerë familjes një apartament në qytetin e Burrelit, afër spitalit dhe shkollës. Lumturia e anëtarëve të familjes është e […]lexo më shumë...

Historia e gruas që lan shtigjet me lot

Ajo ecën, vetëm ecën, e dhimbjen nuk ka kujt t’tia tregojë. Ҫdo ditë Lumja bën kilometra të tëra me këmbë. Ecën dhe rrugët i lan me lot, pasi jeta e saj ka arritur në kufijtë e së pamundurës. Veten e saj e ka harruar, ajo duhet të kujdeset për familjen e saj, e duket se […]lexo më shumë...

“Më është mërzit shpirti” Historia e familjes Mera, aty ku

“Shqiptarët për shqiptarët” u sinjalizuan për rastin familjes Mera në fshatin e largët Urxallë të Burrelit. Fshati ndodhet 24 kilometra larg qytetit të Burrelit dhe kufizohet nga fshatrat Dukagjin, Macukëll, Barbullej dhe Shtjefën. Teksa i largohemi qytetit, shtëpitë sa vijnë e rrallohen dhe rruga fillon të vështirësohet derisa ndërpritet dhe do të na duhet të […]lexo më shumë...