Tags : familja Minsku

Historia e tre motrave që s’kanë festuar ndonjëherë ditëlindjen

“Shqiptarët për shqiptarët” kanë sjellë një tjetër histori prekëse të një familje në Krrabë, e cila jeton në varfëri ekstreme. Banesa e tyre një katëshe është e rrënuar dhe e ftohtë. Muret janë të cara me myk dhe lagështirë. Tavani nuk mbahet më nga pesha e kohës, mungon kuzhina dhe sendet e tjera të domosdoshme, […]lexo më shumë...