Tags : familja misku

Shqiptarët lumturojnë familjen Misku, u dhurojnë shtëpi të re

Familja Misku kishte mbetur në mëshirë të fatit, brenda katër mureve, që përveç trupit të ftohnin edhe shpirtin. Banesa e tyre një katëshe ishte e rrënuar.  Muret, të çara me myk dhe lagështirë. Tavani nuk mbahej më nga pesha e kohës, mungonte kuzhina dhe sendet e tjera të domosdoshme, soba nxirrte më shumë tym sesa […]lexo më shumë...