Tags : Familja Mustafa

Nga bodrumi në shtëpinë e ëndërruar, Elvisi: Lotët e hidhrimit

Fati u ka buzëqeshur familjes Mustafa në Prishtinë. Elvis Naçi dhe Sidrit Bejleri udhëtuan drejt kryeqytetit të Kosovës për t’i dhënë vetë Resmijes dhe Hajdinit lajmin e mirë. Fillimisht Elvisi u ndal në një qendër tregtare për t’i blerë veshje dhe lodra fëmijëve të mitur. Në banesë Elvisi u tha Resmijes dhe Hajdinit se nuk […]lexo më shumë...