Tags : Familja Paca

Banesë për familjen në Has, Elvisi: Kur dhurojmë na mbushet

Fatma dhe Elvisi janë në familjen Paça në Has. Drama është e rëndë. Vajza e vogël Lediona, vuan si vëllezërit nga kistet në veshka por edhe diabeti në stad të avancuar. Fatmës i thotë se ka ftohtë dhe dhimbje. Për të stabilizuar gjendjen e saj i duhen katër insulina në ditë. “Je mëzitur këtu ti […]lexo më shumë...