Tags : familja pellumbi

I shoqi dhe djali i ndërruan jetë, lotët e të

Në njësia administrative Zall-Bastar pranë Tiranës banon familja Pëllumbi. Gjyshja 69-vjeçare jeton me vajzën dhe 4 nipërit dhe mbesat e saj të mitur. Mbesa më e madhe në moshë është Anjeza 12 vjeç dhe më i vogli Endri 6 vjeç. Në shtëpi nuk ka burra, kanë ndërruar jetë. Banesa e tyre është drejt shkatërrimit të […]lexo më shumë...