Tags : Familja Saraci

20 orë duke mbledhur në kazanë, derisa shqiptarët e nxorrën

Jetonin në një barake të shkatërruar. I vetmi mjet i mbijetesës ishte të mblidhnin plastikë në kazanët e mbeturinave. Kështu e mbanin frymën gjallë. Kryefamiljari, Petriti sakrifikonte më shumë se kushdo, duke punuar 20 orë. Ditën dhe natën. 5 anëtarët e familjes Saraçi përballeshin me një varfëri të tejskajshme. Dashuri Saraçi, nëna e tre fëmijëve: […]lexo më shumë...