Tags : Familja Skuka

Shqipëria

“Vdekja e tij na pikëlloi shumë” Mesazhi i një ish

Historia e familjes Skuka preku zemrat e shqiptarëve, e në veçanti ndarja e parakohshme nga jeta e kryefamiljarit, minator në minierat e Bulqizës. Mes dhjetëra mesazheve të ardhura në emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët”, erdhi dhe një mesazh prekës nga një ish minator, tashmë në pension dhe në gjendje jo fort të mirë shëndetësore pikërisht për […]lexo më shumë...