Tags : Familja Terziu

Jetimë dhe me plagë në trup, shqiptarët i dhurojnë banesë

“Shqiptarët për shqiptarët” udhëtuan në Shkup të Maqedonisë. Familja e Agim Terziut jeton në kufijtë e mbijetesës. Agimi jeton me tre motrat e tij në banesën numër 59 në lagjen “Gazi Babë” Shkup. Ata janë rritur jetimë. Nuk kanë parë një ditë të bardhë. Të katërt anëtarët janë të sëmurë dhe jetojnë në mjerim të […]lexo më shumë...