Tags : Fatma Naci

Kanceri i mori të shoqin, shqiptarët i dhuruan shpresë! Si

Jetonte e vetme me tre fëmijët e saj të mitur në një banesë me qira. Shtëpia i ‘falte’ lagështirë teksa ajo vuante që fëmijë prej astmës. Gjithçka ishte një sfidë për të. E rritur vetë jetime, tashmë ajo duhej të përballej sërish me vetminë në rritjen e djemve të saj. Të shoqin ia mori tinëzisht […]lexo më shumë...

Të shoqin ia mori kanceri, shtëpia po i ‘merr’ frymën!

Në një shtëpi me qira në kombinat të Tiranës, një 29 vjeçare shtyn e vetme të gjitha vështirësitë e jetës. I shoqi i ka ndërruar jetë prej kancerit, teksa ajo ka mbetur e vetme me tre fëmijë të mitur. Kjo është historia e Megi Selacit, e cila vuan nga astma që prej moshës 7 vjeçare. […]lexo më shumë...

I shoqi dhe djali i ndërruan jetë, lotët e të

Në njësia administrative Zall-Bastar pranë Tiranës banon familja Pëllumbi. Gjyshja 69-vjeçare jeton me vajzën dhe 4 nipërit dhe mbesat e saj të mitur. Mbesa më e madhe në moshë është Anjeza 12 vjeç dhe më i vogli Endri 6 vjeç. Në shtëpi nuk ka burra, kanë ndërruar jetë. Banesa e tyre është drejt shkatërrimit të […]lexo më shumë...