Tags : Fetnie Cela

Rrëfimi rrëqethës i gjyshes: Ta di se vdes e nuk

Fabiani është 10 vjeç dhe në vend të mendjes e gjejmë duke ushtruar krahët. Po ngre kovat me ujë nga pusi. Kurrsesi nuk mund ta lërë të vëllanë 8 vjeçar ta bëjë këtë punë. E ëma i ka lënë një amanet, që të kujdeset për Nelin. Shqiptarët për Shqiptarët shkoi larg kësaj here, në një […]lexo më shumë...