Tags : Fiona Rushiti

“Ne jemi një” Akrobatja nga Tirana performon për 13 vjetorin

Në 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, një akrobate na Tirana ka udhëtuar drejt liqenit të Batovcit në Prishtinë, për të dhuruar një performancë. Në sfidë me temperaturat nën zero dhe pa masa mbrojtëse, akrobatja performoi mbi liqen përmes një viçi, e veshur me flamujt e Shqipërisë e Kosovës.  “Arsyeja pse bashkova flamurin kuq e […]lexo më shumë...