Tags : Fiqiri Kajo

12-vjeçari gjeni në matematikë probleme me sytë: Dua një palë

“Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi drejt fshatit Dushk-Sektor të Lushnjes. Familja e Fiqiri Kajos na thirri për ndihmë dhe ne shkuam për tua dëgjuar hallet. Varfëria është ulur këmbëkryq në shtepinë e Fiqiri Kajos 68 vjeç. Kryefamiljari është i semurë dhe çdo muaj duhet të marrë ilaçet. Fiqiriu është i pafuqishëm edhe për shkak të moshës […]lexo më shumë...