Tags : Fjorela

“Nëse iki nga këtu, vetëm foton e babit do marr”

“Shqiptarët për shqiptarët” iu rikthye historisë së dy vajzave jetime në fshatin Gështenjas në Pogradec, kësaj here jo për të treguar historinë e dhimbshme të familjes Çollaku. Fatma Naçi i bëri surprizën e parë Fjorelës e të motrës së saj. Disa rroba të reja, për rrugëtimin e tyre të ri. E teksa vajzat buzëqeshnin për […]lexo më shumë...

“Fjalët e fundit që më tha babai para se të

“Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi në fshatin Gështenjas në Pogradec, atje ku një familje jeton në mes të skamjes dhe me kujtimin e kryefamiljarit, i cili ndërroi jetë një vit më parë. 16 vjeçarja Fjorela rrëfen i kujton me detaje momentet kur i ati u ndje keq. Me shtrimin në spital, babai i dha Fjorelës dhe […]lexo më shumë...