Tags : Flavia

Operacionet e Flavias përfundojnë me sukses, i ndryshohet jeta!

Dy operacionet e Flavias për ta bërë gati për vendosjen e implantit të nervit koklear dolën me sukses të plotë. Prindërit tregojnë emocionet dhe përjetimet e tyre. “Mjeku na tha se implanti do vendoset pas një muaji, nuk na besohet ende” thotë e ëma. Operacioni i parë kishte të bëntë me heqjen e mishit të […]lexo më shumë...

“Djali im s’do të dëgjojë dot… ama paratë që u

Tre ishin fëmijët që Shqiptarët për Shqiptarët ndihmoi në mbledhjen e fondeve e më pas operimin e tyre, për t’i risjellë dëgjimin e zërin. Njëri prej tyre ishte Sokoli, i cili me paratë e mbledhura të grumbulluara nga shqiptarë bujarë, u nis drejt Vjenës për t’u operuar. Fatkeqësisht, mjekët i thanë familjes se Sokoli do […]lexo më shumë...

Ëndrra e prindërve në Dibër: Duam që Flavia të na

Personazhi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” në News24 quhet Flavia. Vogëlushja është katër vjeç e gjysmë dhe jeton më prindërit e saj në Dibër. Flavia kurrë nuk e ka dëgjuar zërin e nënës por as këshillat e babait. Prindërit janë tejet të trishtuar ndërsa ëndrra e nënës së Flavias është që një ditë të dëgjojë […]lexo më shumë...