Tags : Florent Muslija

Bamirësia e futbollistit shqiptar bën jehonë

Është bukur të dëgjosh një emër shqiptari që jehon në botë për një gjest të mirë. I tillë është rasti i futbollistit Florent Muslija, i cili ka bërë një dhurim në ndihmë të një sërë banorëve të një shteti të varfër afrikan. 22 vjeçari, futbollist i Hannover 96 dhe i përfaqësueses së kombëtares së Kosovës, […]lexo më shumë...