Tags : Fotografi

“Më tallnin e përqeshnin” Historia e të riut autik që

“Kurrë nuk e mendoja se do të bëhesha fotograf… kujtoj kohën kur isha në shkollë e rrija duke parë orën, derisa mësimi të mbaronte.” Këto janë fjalët e një fotografi 22 vjeçar, i prekur nga autizmi. Ndryshe nga shumë të tjerë, ai preferon të fotografojë kafshët dhe ky pasion i ka sjellë kuptim jetës së […]lexo më shumë...