Tags : Francez

Një francez që zbuloi Shqipërinë: Kam një vit që studioj

Arno Bute quhet ky djalë 18 vjeçar, që me origjinë është nga Franca. Disa vite më parë një mik me origjinë nga Shqipëria i tregoi për vendin tonë. Dhe për Arno-në duket se shqipja ishte një gjuhë tërheqëse. Prej mëse një viti ai mëson gjuhën duke u ndihmuar nga tre mësues shkodranë. Arno dha një […]lexo më shumë...