Tags : Fsmilja Kojku

Nga acari në shtëpinë e ngrohtë! Elvisi shpëton të moshuarit

Ruzhdi dhe Suzana Kojku kishin rreth tre javë që jetonin në trotuar në kushte të vështira, me temperatura nën zero gjatë natës, edhe shëndeti i tyre ishte vënë në rrezik. Çifti Kojku kishin ndërtuar një shtëpi buzë Lanës që në vitin 1994, por ajo u prish para një viti, pasi prekej nga projekti për vijimin […]lexo më shumë...