Tags : Gjakove

Djali i veteranit të UÇK me leucemi, Elvis Naçi merr

Elvis Naçi ka dëgjuar apelin për ndihmë të veteranit të luftës për birin e tij i vetëm që dergjet i sëmurë më leucemi akute në spitalin e Prishtinës. Duke qenë se shërimi i 19-vjeçarit Ilir Behluli kushton 120.000 euro, familja nga Gjilani nuk ka mundësi që t’i përballojë shpenzimet, u kërkua ndihmë nga shqiptarët. Thirrja […]lexo më shumë...

“Lëng djathi me bukë i jap fëmijëve” Historia e trishtë

Bekim Ferizi nga Gjakova, jeton veti i pestë në banesë me qira dhe në këto kohë të koronavirusit, vështirësitë janë të mëdha. Prej 5 vitesh jeton me qira, por prej kohësh tashmë është  i papunë. “Jam pushuar nga puna për shkak të situatës COVID-19, por unë duhet të paguaj qiranë. Për kokë të fëmijëve, nuk […]lexo më shumë...