Tags : Hanife Hasa

Iu shuan 6 familjarë njëri pas tjetrit, drama e lushnjares

Një grua në moshë të rënduar, e semurë e që duhet t’i shërbejë dhe bashkeshortit të saj që është në gjendje më të rënduar se ajo. Grua e fortë deri në dhimbje, nga ato gratë që duket sikur mes shumë mundimesh i bën ballë jetës. Ajo ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve. Hanife Hasa është […]lexo më shumë...