Tags : Ildisi

“Djali është tre muajsh dhe po vdes, ju përgjërohem të

Pas lindjes së të birit, Loresa, priti të shohë djalin, por më kot. Mjekët nuk ia sollën në krah, pasi ai lindi me probleme shëndetësore. Ildisi tashmë është tre muajsh dhe qëndron ende në spital dhe shpresat se ai do të dalë prej atje janë të pakta. Kjo është historia e Loresës 20 vjeçe dhe […]lexo më shumë...