Tags : Indi

6 vjeçari rrëzohet tek shinat, momenti kur 30 vjeçari vrapon

Ky është momenti kur një fëmijë i mitur shkëputet nga duart e nënës së tij dhe bie nga platforma tek shinat. Pak sekonda larg fëmijës një tren po vinte me shpejtësi në stacion dhe nuk do të ndalonte aty. Nëna e të miturit, vetëm 6 vjeç, ishte e verbër, raportojnë mediat në Indi. Ajo ulet […]lexo më shumë...

Të birin e humbi në aksident, që nga ajo kohë

Në vitin 2014 ky burrë që shihni në foton më sipër po ecte me një mjet motorik së bashku me të birin 3 vjeçar dhe të shoqen, kur përpara i doli një gropë. Frenoi me forcë dhe humbi balancën e mjetit. Për pasojë i biri u rrëzua dhe goditi me kokë në një gur, ndërsa […]lexo më shumë...