Tags : Isaku

Plotësohet amaneti i Isakut: Shtëpi për të sëmurin me tumor

I vetëdijshëm se jeta e tij do të marrë fund para kohe, Isakut i shtohet edhe më shumë dhimbja që përballon çdo ditë kur sheh në sytë e tre fëmijëvë e tij. Isak Ramadani jeton në Shkup të Maqedonisë dhe është diagnostifikuar me sëmundjen e rëndë të kancerit. Për veten nuk shqetësohet shumë edhe pse […]lexo më shumë...

Amaneti i fundit i shqiptarit nga Shkupi shkon për Elvis

Në Shkup Isaku numëron minutat e fundit. Sëmundja e kancerit po e gërryen. Fëmijët i qajnë natë e ditë tek koka. Meraku i tij, para se te mbylle syte përgjithmonë t’u lere një shtëpi. “Po jua lë fëmijët amanet”. “Jam shumë i sëmurë me tumor, i bëj thirrje Elvis Naçit të më ndihmojë, i lë […]lexo më shumë...