Tags : Ishe Murati

Lënë pas mjerimin dhe kujtimet e errëta, të moshuarit bëhen

Kur mbyllën me kyç derën e banesës se tyre të rrënuar në fshatin Derje të Shengjergjit, gjysh Qemali dhe nënë Ishja nuk e dinin aspak se cfarë surprize i priste në Tiranë konkretisht në zonën e njohur si “Fresku”. Gjatë gjithë rrugës duke zbritur malin e Dajtit mendonin se do të takonin një person ashtu […]lexo më shumë...

Fëmijët iu mbytën, varfëria po i lë pa bukë! Historia

Kjo është historia e dy të moshuarve shqiptarë, që jetojnë në një fshat të Shëngjergjit në Shqipëri. Qemal dhe Ishe Murati kanë bashkëjetuar me fatin e keq prej vitesh dhe në kushtet e pandesimë së koronavirusit, duket se ky fat I errët u ka ardhur në derë. News24 ka shkuar pranë familjes Murati, për të […]lexo më shumë...