Tags : Italia

Plot 30 vite nga eksodi i madh i shqiptarëve

Në mars të vitit 1991 dhjetëra mijëra shqiptarë iu drejtuan portit të Durrësit e Vlorës dhe çdo anije të mundshme për t’u larguar sa më parë nga një Shqipëri e kalbur dhe e lënë totalisht nën rrënoja nga sistemi komunist. Të gjitha barkat në detin shqiptar iu drejtuan në masë porteve të Brindisit, Barit e […]lexo më shumë...