Tags : Jorida

“Sa herë shtrihem them me vete, Zoti lart dhe shqiptarët

“O babi, po unë pse jam kështu… pse jam ndryshe nga të tjerët?” Me këto fjalë i drejtohej të atit një 12 vjeçare. Pyeste përse trupi i saj ishte i përkulur? Përse ajo kishte kaq shumë dhimbje? Luani, i ati, kurrë nuk do t’i harrojë këto fjalë. Kurrë nuk do t’i shqiten nga koka momentet […]lexo më shumë...

“O babi, po unë pse jam kështu?” Historia e 12

Me siguri kur Luani dhe Laureta shtrihen për të mbyllur sytë në gjumë, mendja medoemos i kalon në pyetjet që brejnë prej 5 vitesh burrë e grua, “a do të jetë më mirë nesër vajza, a do mund t’i bëjmë bashkë paratë për ta çuar në operacion”… Kur sheh Joridën 12 vjeçare, sytë e saj […]lexo më shumë...